Datum objave: 27. kolovoza 2024.
Kategorija: Naslovnica

REZULTATI UPISA U PRODUŽENI BORAVAK ZA ŠK.GOD. 2024./2025.

Poštovani roditelji,

produženi boravak u šk. god. 2024./2025. za učenike PRVOG i DRUGOG razreda započinje s radom u utorak 10. rujna 2024. godine.

Svi učenici (prvog i drugog razreda) za koje su predani uredni zahtjevi s potpunom pripadajućom dokumentacijom bit će upisani u produženi boravak u šk. god. 2024./2025.

Mole se roditelji učenika (čiji su zahtjevi potpuni i udovoljavaju uvjetima) da u periodu od 2.9. do 6.9.2024. godine dođu u školu radi potpisivanja ugovora (radnim danima od 7:30 do 14:00) ili primjerak ugovora preuzmu s web stranice škole (ispod ove obavijesti) i vlastoručno potpisani primjerak (skeniran ili u originalu) dostave u školu najkasnije do 6.9.2024. godine.

Roditelji učenika čiji zahtjevi i predana dokumentacija ne udovoljavaju traženim uvjetima bit će pojedinačno o tome obaviješteni.

*Napomena:

Učenici trećeg razreda biti će u mogućnosti polaziti produženi boravak nakon što škola odradi sve potrebne korake, zaprimi svu potrebnu dokumentaciju i zaprimi sve potrebne suglasnosti.

O istome će roditelji biti naknadno, pravovremeno obaviješteni.

UGOVOR O KORIŠTENJU PRODUŽENOG BORAVKA

Pročitajte još

Obilježavanje Dana ružičaste vrpce

Obilježavanje Dana ružičaste vrpce

U utorak, 14. listopada u našoj školi obilježili smo Dan ružičaste vrpce kako bismo podigli svijest o važnosti redovitih pregleda i brige o zdravlju. Uz letak „Mama, budi zdrava” na Satu razrednika razgovarali smo o važnosti ranog otkrivanja bolesti i raka. Naučili...

OBILJEŽAVANJE DANA KRUHA I ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE

OBILJEŽAVANJE DANA KRUHA I ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE

Utorak, 14. listopada 2025.godine, učenici Osnovne škole ˝Jelenje-Dražice˝ zajedno sa svojim učiteljima i našom ravnateljicom Dejanom-Paškvan Žeželj obilježili su Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Vrijedne ruke naših učenika, njihovih roditelja, djedova i...

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/ Skip to content