preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Jelenje-Dražice" Dražice

Login

Godišnji plan i program

Školski kurikulum

Kalendar
« Lipanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Posjetite ...

 
Anketa
Poslije škole i nastave bavim se:
Naša općina

 

Učilica

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
eTwinning projekt - „Christmas in Europe“
Autor: Maja Vižentin, 28. 12. 2021.

Učenici naše škole, koji pohađaju dodatnu nastavu iz engleskoga jezika, ove su se godine uključili u eTwinning projekt „Christmas in Europe“.

Cilj projekta je podizanje razine svijesti o kulturološkim različitostima i razvijanje jezičnih i IKT vještina. U sklopu projekta, učenici su razvijali poštovanje spram kultura ostalih naroda, upoznavali različite kulture i božićne tradicije, surađivali s različitim europskim školama, razvijali kreativnost, uvježbavali komunikacijske vještine na engleskom jeziku, uvježbavali vještinu pisanja na engleskom jeziku, razvijali IKT vještine i dr. Aktivnosti ovoga projekta uključivale su: izradu loga, izradu i pisanje božićnih čestitki za partnere u projektu, biranje najljepše božićne čestitke, učenje božićnih pozdrava, pisanje pisama Djedu Božićnjaku, sudjelovanje u izradi božićnog rječnika, pjevanje božićnih pjesama, igranje božićnih online igara, izradu božićnih ukrasa. Izrađivali su radove koristeći različite digitalne alate: u digitalnom alatu WordArt izrađivali su božićne kuglice i božićnog soba, u alatu Word Search Labs izradili su božićnu osmosmjerku, u digitalnom alatu Kahoot izradili su kviz na temu Božića. Učenici trećih razreda također su sudjelovali na virtualnom sastanku s učenicima osnovne škole u Poljskoj komunicirajući engleskim jezikom.

Projekt su provele: ravnateljica Dejana Paškvan-Žeželj i učiteljice engleskog jezika Ivana Simončić i Mia Dević Mandura.

Zahvaljujemo se eTwinningu na mogućnosti da surađujemo s brojnim školama na međunarodnoj razini kao i našim školama partnerima.

Na poveznici možete pogledati Ebook i Kahoot kviz.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju