preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Jelenje-Dražice" Dražice

Login

Godišnji plan i program

Školski kurikulum

Kalendar
« Svibanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji

Posjetite ...

 
Anketa
Poslije škole i nastave bavim se:
Naša općina

 

Učilica

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
„Kroz vrijeme zajedno“ - eTwinning projekt
Autor: Maja Vižentin, 3. 5. 2022.

„Kroz vrijeme zajedno“ autorski je projekt na eTwinning platformi, koji je namijenjen uglavnom učenicima drugih razreda. U projektu sudjeluje 44 projektnih partnera od kojih su neki izvan naše domovine (Rumunjska, Ukrajina, Turska), čime je ovaj projekt u kategoriji međunarodnih projekata.

Učenici 2.c razreda kroz razne aktivnosti kojima smo poticali ugodnu i kreativnu atmosferu, ostvarili su ishode iz raznih predmeta i međupredmetnih tema. Kako bismo ostvarili aktivnosti koje su tražene u projektu (aktivnosti su prikazane na shematskom prikazu u obliku sata), naglasak smo stavili na istraživački i suradnički rad među učenicima u razredu, kao i među školama koje sudjeluju u ovom projektu. Učenici su kroz ovaj eTwinning projekt naučili gledati na sat, organizirati svoje vrijeme te koristiti kalendar. Kroz praktičan i timski rad, igru i istraživanje saznali smo mnoštvo novosti koje smo prezentirali jedni drugima, ali i svim ostalim učenicima naše škole, jer naši plakati krase ne samo našu učionicu, već i predvorje škole.

Iznimna nam je čast i zadovoljstvo da je baš naš razred u suradnji s OŠ Rudolfa Strohala i učiteljicom Danijelom Antolić, autor ovog projekta koji nam je unio puno znanja i veselja u nastavu.

Osim rada na samoj nastavi u sklopu ovog projekta autorice su održale i dva radna sastanka na Twinspace-u te prate, pomažu i savjetuju projektne partnere u radu na projektu. Izradile su i privatnu grupu na facebook-u s istoimenim nazivom gdje članovi razmjenjuju iskustva i primjere dobre prakse.

Na koji način smo odradili navedene aktivnosti pogledajte u FOTOGALERIJI.

učiteljica Emina Dobrani Damjanović 


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju